Eenmalig iets doen waarbij je heel veel kunt betekenen voor een kind? Gewoon vrijblijvend.
Dat klinkt goed toch?

Een extra steuntje

Bij de start van de Coronacrisis kwamen wij samen met onze vrienden in actie om de kinderen en gezinnen in acute nood te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te regelen. Of een laptop om niet achter te raken met school. We hebben samen heel veel kunnen doen.
De komende tijd willen we blijven steunen met af en toe iets extra’s voor deze groep. Wil je helpen?

LEES MEER

Steun met een donatie

Jouw donatie maakt verschil
• je zorgt dat kwetsbare kinderen af en toe wat leuks kunnen doen
• dankzij jou kunnen kinderen onbezorgd meedoen aan een sport
• je financiert daar waar het het hardst nodig is
• met jouw hulp kunnen deze kinderen weer even kind zijn

STEUN DIRECT

Doneer spullen

Heb jij spullen die je niet meer gebruikt maar die nog wel een tweede ronde mee kunnen? Door deze spullen te doneren aan JIJ BENT kunnen kwetsbare jongeren van hun huis een thuis maken.
Zo werkt het: Jij doneert je spullen en geeft ze een tweede leven (duurzaam!). Onze partner RataPlan geeft voor de waarde van deze spullen vouchers die kwetsbare jongeren kunnen gebruiken in hun kringloopwinkel. WIN-WIN dus!

LEES MEER

Deel jouw talent of beroep

De mogelijkheden voor kwetsbare kinderen om de wereld te ontdekken zijn vaak kleiner. Terwijl het voor hun toekomst juist zo belangrijk is dat zij hun talenten ontwikkelen, hun grenzen verleggen, hun netwerk vergroten en zo zelfvertrouwen opbouwen.
Wat wil ik later worden? Wat is er mogelijk? Door jouw beroep of talent te delen geef je deze kinderen de kans om nieuwe dingen te ervaren. Help jij mee de wereld van een kind een stukje groter te maken?

MELD JE HIER AAN

Logeeradres in de vakantie

Heb jij thuis nog een logeerplekje in de vakantie? Voor veel kinderen is de vakantieperiode een tijd van uitstapjes en avonturen beleven. Helaas is dat niet voor alle kinderen het geval.
Veel pleeggezinnen gaan zelf op vakantie en zijn niet beschikbaar om andere kinderen op te vangen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de vakantieperiode tijdelijk een (extra) pleegkind kunnen opvangen.

ONTVANG MEER INFORMATIE
GA MET ONS IN GESPREK

  • Pitch je eigen idee

    Wil je iets anders doen om te helpen? Kom maar op! Wij denken heel graag met je mee.

    VERTEL ONS MEER