Eenmalig iets doen waarbij je heel veel kunt betekenen voor een kind? Gewoon vrijblijvend.
Dat klinkt goed toch?

Steun met een donatie

Jouw donatie maakt verschil
• je zorgt dat kwetsbare kinderen af en toe wat leuks kunnen doen
• dankzij jou kunnen kinderen onbezorgd meedoen aan een sport
• je financiert daar waar het het hardst nodig is
• met jouw hulp kunnen deze kinderen weer even kind zijn

STEUN DIRECT

Deel jouw talent of beroep

De mogelijkheden voor kwetsbare kinderen om de wereld te ontdekken zijn vaak kleiner. Terwijl het voor hun toekomst juist zo belangrijk is dat zij hun talenten ontwikkelen, hun grenzen verleggen, hun netwerk vergroten en zo zelfvertrouwen opbouwen.
Wat wil ik later worden? Wat is er mogelijk? Door jouw beroep of talent te delen geef je deze kinderen de kans om nieuwe dingen te ervaren. Help jij mee de wereld van een kind een stukje groter te maken?

MELD JE HIER AAN

Supporter

Wie ken jij allemaal? Wie zit er in jouw netwerk? Iedereen kent weer andere mensen. Denk maar aan je werk of de sportclub waar je lid van bent. Of de school van je kinderen.
Door onze boodschap te delen met jouw netwerk kun jij heel veel kinderen helpen! Want wie weet wie er allemaal in jouw netwerk zit? Misschien wel die pleegouder die zo hard nodig is. Of dat maatje waar zoveel kinderen weer even blij van worden.

BEKIJK HIER WAT JIJ KUNT DOEN

Logeeradres in de vakantie

Heb jij thuis nog een logeerplekje in de vakantie? Voor veel kinderen is de vakantieperiode een tijd van uitstapjes en avonturen beleven. Helaas is dat niet voor alle kinderen het geval.
Veel pleeggezinnen gaan zelf op vakantie en zijn niet beschikbaar om andere kinderen op te vangen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de vakantieperiode tijdelijk een (extra) pleegkind kunnen opvangen.

ONTVANG MEER INFORMATIE

  • Pitch je eigen idee

    Wil je iets anders doen om te helpen? Kom maar op! Wij denken heel graag met je mee.

    VERTEL ONS MEER